home

           
    TEAM EXPERTISE VASTGOED CONTACT
notaris Dirk Michiels
notaris Lieve Stroeykens
notaris Kathleen Pelgrims
de medewerkers
vacatures
 
 


Notaris Lieve STROEYKENS werd benoemd als kandidaat-notaris bij Koninklijk Besluit van 24 augustus 2001 (bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 31 augustus 2001) en als geassocieerd notaris te Aarschot bij Ministerieel Besluit van 26 april 2004 (bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 4 mei 2004).

Ze deed haar studies te Leuven (Heverlee) in het Heilig Hart Instituut en aan de K.U.Leuven (lic. Rechten en notariaat).
Ze werkte in verschillende notariskantoren waar zij veel praktijkervaring opdeed.
Ze koos voor een carrière in het notariaat omdat ze, komende uit een zeer grote familie en verschillende verenigingen (chiro, volley, korfbal) haar juridische kennis wou aanwenden in het kader van familiale regelingen.

Ze houdt er van om in samenspraak met de cliënten te zoeken naar billijke oplossingen en overeenkomsten betreffende erfenissen, schenkingen, delingen, aankopen, echtscheidingen, samenlevingsvormen, ...

Door haar benoeming als geassocieerd notaris te Aarschot werd haar droom verwezenlijkt om te werken in de streek die haar nauw aan het hart ligt als zijnde de geboortestreek van haar moeder.

email >>>

meer in >>>  "Wat kan een notaris voor u doen"